Prohodnost
26.10.2016 11:16:01

Mokri su, ili vlažni, i skliski kolnici u većem dijelu unutrašnjosti i u Hrvatskom primorju. Pozivamo vozače da smanje brzinu kojom voze, a povećaju razmak između vozila te izbjegavaju nagla kočenja.

Zbog radova, zatvorena je dionica državne ceste DC1 Tušilović-Budačka Rijeka (obilazak: Tušilović-DC6-Vojnić-DC216-Kolarić-ŽC3290-Budačka Rijeka). Na dionici Budačka Rijeka-Grabovac u zoni radova, vozi se jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju prometa semaforima.

Zbog radova u tunelima Mala Kapela (do 18 sati) te Brinje i Sveti Rok (do 15 sati), na autocesti A1, u smjeru Splita promet će teći jednim trakom, uz ograničenje brzine.

Danas do 15 sati zbog radova redovitog održavanja na dionici DC10, između čvorova Konak i Cugovec, promet će u oba smjera teći jednim trakom, uz ograničenje brzine.

Zbog nadolazaćeg blagdana Svih svetih uvest će se poseban režim prometa, kako bi se što lakše omogućio pristup gradskim i mjesnim grobljima. Bit će zabranjen promet motornim vozilima - osim autobusima gradskog prijevoza, vozilima invalida i auto-taxi vozilima. Redovne autobusne linije koje vode prema velikim gradskim grobljima mijenjaju vozni red pa se valja na vrijeme informirati.

Dvosmjerno se zbog radova vozi, jednom stranom kolnika, na autocestama:

Zbog radova na dionici autoceste A1 Karlovac-Jastrebarsko u smjeru Zagreba od 25. +500 do 23. +500 km vozi se jednim trakom.

Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova):

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:

Zbog radova u mjestu Baćina, na Jadranskoj magistrali (DC8), na području Dubrovačko-neretvanske županije, od 7 do 18 sati vozit će se naizmjence, uz regulaciju semaforima. Radovi će trajati do kraja listopada.

Do 23. prosinca zbog izgradnje pješačkog mosta iznad željezničke pruge u Splitu, na predjelu Bačvice, za sav promet zatvoren je dio državne ceste DC410, ulica Katalinićev prilaz. Obilazak je dvosmjerno ulicom Obala kneza Domagoja.


Početna