Prohodnost
27.08.2016 18:44:42

Na autocesti A1 kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera nema dužih čekanja.

Promet je srednje gust do povremeno pojačan na cestama u smjeru unutrašnjosti, na većini graničnih prijelaza sa Republikom Slovenijom, kao i u priobalju, posebice na Jadranskoj magistrali (DC8). Vozačima savjetujemo da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zabilježene su sljedeće kolone vozila:

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5t bit će u nedjelju, 28. kolovoza, od 12,00 do 23,00 sata na pojedinim cestama u Istri i priobalju. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1.

Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova):

Od 8 do 18 sati (osim nedjeljama) zbog razminiranja, zatvara se državna cesta DC38 Pakrac-Brestovac između naselja Kusonje i raskrižja za Brusnik. Vozila se propuštaju zadnjih 15 minuta svakoga sata (do 22. rujna 2016.).

U Zagrebu, do 31. kolovoza do 04,00 sata zbog radova zatvorena je Avenija Dubrovnik (južni kolnik) od Avenije V. Holjevca do Sarajevske ceste. Dio raskrižja SR Njemačka/Avenija Dubrovnik (privozi jug-sjever i jug-zapad) u funkciji je do 27. kolovoza do 08,00 sati, a od tada do završetka radova također je zatvoreno za sav promet. Obilazak: Avenija Dubrovnik (zapad)-Av. V. Holjevca-Damira Tomljenovića Gavrana-Sajmišna cesta-Sarajevska cesta i Avenija Dubrovnik (zapad) Avenija V. Holjevca-Islandska-Ukrajinska-Sarajevska.

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama:

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb:


Početna